Lekari se bore za život žene koja je izbodena u dečjem dispanzeru u Leskovcu

Vesti 04. dec 202110:00 > 12:56 24 komentara
N1/arhiva, ilustracija

Leskovčanin M. V. (30) jutros nešto pre 9 časova izbo je nožem suprugu S. V. (29), sa kojom se razvodi, u Dečjem dispanzeru u Leskovcu, pred očima svoje, ali i ostale dece koja su se u tom trenutku nalazila u toj zdravstvenoj ustanovi. Kako je potvrđeno ageniciji Beta u leskovačkoj policiji, on je odmah uhapšen, a lekari Opšte bolnice u Leskovcu bore se za život žene.

„Žena je u veoma lošem stanju jer ima deset uboda nožem po celom telu, čak i po licu, ali su naši lekari uspeli da saniraju sve povrede“, kazao je direktor bolnice Nebojša Dimitrijervić.

Napadu je prethodila rasprava dvoje, još nerazvedenih supružnika u hodniku dispanzera.

„Kada smo izašli iz ordinacije sestra i ja videli smo jako krvarenje iz levog uha, uboda je bilo u predelu stomaka, i leve strane lica“, izjavio je dežurni lekar Dragan Stojanović.

Novosti pišu da je majka jutros dovela dete na pregled.

„Sestre pričaju da su samo čule vrisak koji se prolamao hodnikom i videle ženu koja obilno krvari. Odmah je odvezena na dalje zbrinjavanje vozilom hitne pomoći“, kaže direktor Doma zdravlja Leskovac Slaviša Božić.

Do sada se ništa slično nije desilo u Leskovcu, pogotovo ne ovakav oblik nasilja i to pred decom i u dečjoj zdravstvenoj ustanovi.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare