Obućina: Bačen nam je vruć krompir da se bavimo izborima da bi se zamaglila dešavanja na Kosovu

Vesti 30. sep 202319:11 55 komentara
N1

Ja sad da treba da se kladim rekla bih da izbori neće biti u decembru, mislim da izbori neće biti do kraja decembra, rekla je urednica i voditeljka Dnevnika na Novoj S Jelena Obućina.

„Mislim da je nama bačen vruć krompir da se sada bavimo izborima, a da se zamagli sve što se dešava na Kosovu“, istakla je ona za N1.

Navodi da nije imala dilemu da li će vlast da popusti kada su građani na ulici.

„RTS može da popusti samo pred masom na ulici, a sa ovom masom na ulici – može da se desi jedna kratka vest u Dnevniku“, zaključila je Obućina.

Za govore Radomira Lazovića i Nebojše Zelenovića na 22. protestu „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu kaže da nisu loši, ali da su zakasneli.

„Ovi govori ne nude rešenja, nego konstatuju faktičko stanje, o kojem svi odavno sve znamo. Treća stvar, čudi me da svoje govore nisu posvetili pitanju Kosova, da se to ne upodobi trenutku. Da se postavi pitanje da li smo mi sada na korak od sankcija ili od nekakvih mera Evropske unije. Mi smo neki dan imali Pavla Grbovića koji izlazi u sred tog ludila koje se na Kosovu dešava i saopštava trasu protesta kao da se ništa ne dešava“, konstatovala je.

Pročitajte još

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare