Odbor SNS u Novom Pazaru jednoglasno za smenu Stefanovića sa svih funkcija

Vesti 16. maj 202119:05 5 komentara
N1

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Pazaru doneo je jednoglasnu odluku da član predsedništva te partije i ministar odbrane Nebojša Stefanović bude razrešen sa svih stranačkih i državnih funkcija.

U saopštenju objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranice novopazarskih naprednjaka navodi se da je sastanku, koji je vodio predsednik GO Nikola Jolović, prisustvovao i kordinator SNS za Raški okrug Krsto Janjušević.

„I u narednom periodu svim snagama podržaćemo politiku koju vodi predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić“, objavio je GO SNS u Novom Pazaru.

Pored smene Stefanovića, članovi Gradskog odbora razgovarali su i o „dosadašnjim aktivnostima i planovima i prioritetnim projektima koji će biti realizovani u narednom periodu“.

Градски одбор Српске напредне странке Нови Пазар донео је једногласну одлуку да Небојша Стефановић буде разрешен са свих…

Posted by Srpska napredna stranka – GO Novi Pazar on Sunday, May 16, 2021

Odbori naprednjaka u velikom broju gradova i opština u Srbije prethodnih dana su se izjašnjavali za smenu Stefanovića, uglavnom bez navođenja razloga.

U nedelju je i OO SNS u Bujanovcu izglasao nepoverenje Stefanoviću, a narodni poslanik i šef tamošnjih naprednjaka Nenad Mitrović je za portal Bujanovačke izjavio da se članstvo vodilo „činjenicom da je Stefanović, dok je bio ministar policije, najodgovorniji za prisluškivanje predsednika države“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare