Odložen dečiji festival „Tate i deca“ zbog lošeg vremena

Vesti 23. jun 202400:05 0 komentara
Instagram/Tateidecaa

Prvi dečiji festival Tate i deca, koji je trebalo da bude održan u nedelju, odložen je zbog lošeg vremena, naveli su organizatori.

„U komunikaciji sa Republičkim Hidrometeorološkim zavodom Srbije, kao i prateći sve druge relevantne izvore vremenske prognoze, došli smo do informacija da je tokom sutrašnjeg dana moguća pojava kiše slabijeg intenziteta, ali da su u popodnevnim satima izvesni pljuskovi sa grmljavinom i jakim vetrom. Kako festival ima 200 učesnika, od kojih neki prelaze i po više stotina kilometara da bi došli, kao i da imamo jako veliki broj najavljenih posetilaca, stava smo da je jedino odgovorno rešenje da ne rizikujemo i da festival odložimo“, navode.

Period iza nas je bio jako kompleksan, naporan i zahtevan, potrošili smo gomilu resursa, ispred svega vremena, i iskreno, jako nas je pogodilo to na šta ne možemo da utičemo, dodaju.

Pročitajte još:

„Sa druge strane,jako smo zahvalni na tome što smo kroz organizaciju festivala imali priliku da upoznamo i družimo se sa gomilom sjajnih ljudi koji dele iste vrednosti kao i mi. Pokazali smo, zajedno sa njima, da je i bez novca moguće uraditi velike stvari“, istakli su organizatori.

Festival nije otkazan, već je samo odložen.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tate i deca prave Festival! (@tateidecaa)

„Novi datum ćemo vam javiti čim pre, a do tada, pratite našu stranicu i uživajte u odrastanju svoje dece. Takođe, molimo vas i da podelite post koji smo okačili na našu Instagram stranicu, kako bi svi oni koji su želeli sutra da budu sa nama ovde u Koraćici, na vreme bili obavešteni o odlaganju“, naveli su.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!