Određen pritvor muškarcu: Udario je autom devojčice na pešačkom i pobegao

Vesti 19. maj 202319:36 1 komentar
N1

Tužilastvo je predložilo određivanje pritvora muškarcu koji je, nakon što je oborio devojčice svojm autom na pešačkom prelazu, pobegao sa lica mesta.

Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila u ulici Otona Župančiča, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 18.05.2023. godine osumnjičenom T.B. (64) zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja i krivičnog dela Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, tužilastvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, što je rešenjem suda i određeno, prenosi Telegraf.

Pročitajte još:

U daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.

Podsećamo, devojčice od 8 i 13 godina oborene su na pešačkom prevozu nakon čega su prevezene kolima Hitne pomoći u Urgentni centar gde su ima konstatovali povrede glave.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare