Određen pritvor Slobodanu Milutinoviću zbog sumnje da je izvršio otmicu

Vesti 21. sep 202116:312 komentara
Shutterstock

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Slobodanu Milutinoviću, zvanom "Sloba snajper" zbog sumnje da je izvršio krivično delo otmica, saopšteno je iz tog suda.

Pritvor je određen zbog postojanja mogućih okolnosti da će osumnjičeni ometati postupak uticajem na iskaze svedoka koji treba da budu saslušani u krivičnom postupku i zbog okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni mogao ponoviti krivično delo, navodi se u saopštenju.

POVEZANE VESTI

Kako su pisali mediji, Milutinović je uhapšen nakon što ga je preksinoć policiji prijavila ljubavnica da ju je pretukao u iznajmljenom stanu.

Milutinović je početkom septembra, zajedno sa zakonitom suprugom, uhapšen u akciji policije, u vezi sa ubistvom MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanjem Gorana Kovačevića Goranca (47) u Novom Sadu.

Oni su tada uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

Prethodno je Milutinović, koji je direktor FK Kabel iz Novog Sada, bio uhapšen na Jahorini u martu ove godine.

Nakon puštanja, policija Republike Srpske je saopštila da postoji sumnja da je počinio odredjena krivična dela i da se nastavlja sa radom na tom predmetu.

Nakon toga, Milutinović je podneo ostavku na mesto u Upravnom odboru FK Vojvodina.

Mediji su ranije pisali da je Milutinović zbog različitih krivičnih dela proveo u zatvoru tri godine, a naveli su i da je tri puta bio na meti atentatora, koji su mu postavljali eksploziv pod automobil.

Komentari

Vaš komentar