Održano ročište u postupku koji je Danijela Štajnfeld pokrenula protiv Branislava Lečića

Vesti 10. jul 202416:50 7 komentara
danijela stajnfeld branislav lecic
N1

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano je ročište u postupku koji je glumica Danijela Štajnfeld pokrenula protiv glumca Branislava Lečića.

U pitanju je privatna tužba zbog javne uvrede. Kako je za Blic TV rekla advokatica Sofija Ilić, okrivljeni Branislav Lečić je, gostujući u televizijskim emisijama, govorio neistine o njenoj klijentkinji što predstavlja uvredu.

Današnje ročište zakazano je zbog pokušaja medijacije, međutim, do toga nije došlo. Sutkinja Dušica Ristić je naredno ročište zakazala za oktobar, kada će biti predočeni dokazi i saslušane obe stranke u postupku.

„To je privatna tužba koju je moja klijentkinja podnela protiv Branislava Lečića, koji je gostovanjem u TV emisijama na televizijama sa nacionalnom frekvencijom izneo određene neistine koje predstavljaju uvrede. U ovom trenutku neću davati dalje izjave jer je postupak u toku“, rekla je advokatica za Blic TV.

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj da se ovo dvoje glumaca nađu pred pravosudnim organima. Pre tri godine Danijela je izašla u javnost sa tvrdnjom da ju je 2012. godine Branislav Lečić silovao.

Pokrenula je krivičnu prijavu, pokrenut je i postupak, oboje su saslušani u VJT, koje je kasnije tu krivičnu prijavu odbacilo.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare