Omekšivač na akciji: Upola cene, ali pola boce

Vesti 07. feb 202314:31 54 komentara
N1

Usled stalnih poskupljenja sve više građana Srbije u prodavnicama bira one proizvode koji su na akcijama. Međutim, da akcija ne znači da ćete za manje para dobiti više pokazuje fotografija koju nam je poslala jedna čitateljka - omekšivač je na popustu, ali je flaša do pola puna.

Kako je sugrađanka ispričala za N1, u jednom maloprodajnom lancu supermarketa privukla ju je cena omekšivača. XXL pakovanje od 2,4 litra, kako i piše na cedulji sa cenom, sniženo je sa 748,99 na 499,99 dinara.

Međutim, kada je posegla za bocom shvatila je da je ona napunjena tek nešto više od polovine. Kako bi proverila da se možda ne radi o nenamernoj grešci prilikom punjena ambalaže, naša čitateljka je pogledala pakovanje koje se nalazilo dublje na polici, ali situacija je bila ista.

Zatim je, kaže, počela da provera i ostale omekšivače istog proizvođača i ustanovila da ni „plave“ boce nisu napunjene do vrha.

„Zaista nema smisla! Oni će prodavati isti proizvod za 748 dinara kada istekne akcija 8. februara“, rezignirano kaže naša čitateljka.

Iz DIS-a, u čijem supermarketu je ovaj omekšivač fotografisan, su za N1 rekli da ovaj trgovinski lanac u promet stavlja isključivo robu koju nabavlja direktno od distributera, u ovom slučaju i uvoznika.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare