Orlić: Opoziciju ne zanima ni KiM ni srpski narod, nego samo da napadaju Vučića

Vesti 23. jan 202308:48 36 komentara
VLADIMIR ORLIC
Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Skupštine Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić optužio je opoziciju da joj je samo stalo da napadne predsednika Aleksandra Vučića, da "ospe baražnu paljbu po njemu", šta god da radio, pa tako i sada oko predloženog dokumenta o Kosovu.

Pročitajte još

Orlić je, gostujući na televiziji Pink, ocenio da je Vučiću svakako najteže, jer su svi jedva dočekali da „stanu u streljački vod“, i levica i desnica – Vuk Jeremić, Zdravko Ponoš, „ostaci ostataka Demokratske stranke, Boris Tadić, Boško Obradović i „onaj (Mlađan) Đorđević što nosi značku KGB“.

„Svi su kompletno isti. Leva i desna strana – ista gomila štetočina. Baš ih briga i za Srbiju i Kosovo i srpski narod gde god živi. Jeste videli ikog da se nije ‘zaleteo’ i da viče ‘izdajnik je Vučić'“, istakao je Orlić, optužujući opoziciju da se bori za jeftine političke poene, pa bi bili i za propast zemlje ako će im to doneti političku korist.

Orlić je ocenio da bi, ako Vučić ode sa čela države i SNS, to bila potpuna katastrofa za državu.

„Možete li zamisliti da Srbiju vodi neko drugi osim Vučića. Nećete naći nijednog člana SNS koji će reći bilo šta drugo osim da Vučić vodi i stranku i Srbiju“, zaključio je Orlić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare