Osuđen muškarac koji je pretio Vučiću, njegovom sinu i Vesiću

Vesti 10. feb 202116:24 > 16:2536 komentara
Tanjug/Sava Radovanović

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nakon saslušanja osumnjičenog M.Z. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti povodom upućivanja pretnji predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, njegovom sinu Danilu Vučiću i zameniku gradonačelnika grada Beograda Goranu Vesiću, zaključilo je sporazum o priznanju krivičnih dela i izrečena mu je uslovna kazna zatvora.

Od strane suda prethodno su utvrđene pojedinačne kazne zatvora u trajanju od devet meseci i u trajanju od pet meseci, zatim je izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od jedne godine i istovremeno određeno da se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u vremenu proveravanja od četiri godine ne učini novo krivično delo, prenosi Nova.rs.

Kako se sumnja, M.Z. je u utorak uveče pozvao kancelariju Srpske napredne stranke, u Ulici Palmira Toljatija i uputio pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, njegovom sinu Danilu i zameniku gradonačelnika grada Beograda Goranu Vesiću, naveno je ranije u saopštenju MUP-a Srbije.

Komentari

Vaš komentar