Palmini poslanici umesto o zakonima, u Skupštini ponovo „udaraju“ po opoziciji

Vesti 11. maj 202115:57 > 16:27 17 komentara
Skupština Srbije
N1

Zamenik šefa poslaničke grupe Jedinstvena Srbija u Skupštini Srbije Života Starčević danas je tokom rasprave o nizu predloženih zakona, za koje je rekao da će ih ta stranka podržati, napao opoziciju i Dragana Đilasa, tvrdeći da oni mrze državne institucije "i čine sve da im srozaju ugled svojim lažima i prljavštinama".

Starčević je rekao da opozicija „okupljena oko Đilasa i (Vuka) Jeremića ruši i ugled same države Srbije, „kao iznutra, tako i spolja“.

Prava opozicija se bori protiv vlasti dobrim programima, projektima, idejama, konstruktivnom kritikom grešaka vlasti, ali nikada prava opozicija ne blati, ne srozava ugled države Srbije u inostranstvu, prava opozicija nikada ne šteti državi u kojoj živi i građanima, konstatovao je on.

POVEZANE VESTI:

Poslanici JS danima unatad na svakoj sednici napadaju opoziciju, otkako je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić saopštila kako ima svedoke da lider te partije Dragan Marković na svojim „žurkama“ podvodi maloletnice, a nju je Starčević danas nazvao „Đilasovim dežurnim lažovom, iza čije se suknjice krije“.

„Toj ženi baš ništa nije sveto. U svojim lažima spremna je da ide najniže, najgnusnije, i njen krug pokvarenosti nema granice, nema crvenih linija, nema morala, časti. Sve je dozvoljeno. Za tu ženu ne postoji institucija sistema, javno preduzeće, politički protivnici, njihove porodice, prijatelji koje ova gospođa nije provukla kroz blato“, ocenio je Starčević.

On je rekao i da je svedok koji je u kameru dao izjavu o podvođenju, kome je lice bilo skremblovano, aktivista SSP-a i da se radi o „kriminalcu koji je šest puta hapšen 2008. i 2009. godine na teritoriji Savskog venca i Zvezdare i da je osuđivan“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare