Paunović: Oporavak DS je moguć, uklonili smo one koji su izazivali sukobe

Vesti 01. jun 202108:54 14 komentara
N1 (arhiva)

Slomom puča u Demokratskoj stranci, uklanjanjem nekadašnje dvorske elite i otklanjanjem opasnosti kidnapovanja organizacije od korumpiranih spletkaroša koji su bili organizatori svih sukoba proteklih devet godina, stvoreni su preduslovi da se stranka posveti temama koje interesuju građane, izjavio je Saša Paunović, koji se vratio u DS.

„Biće potrebno izgraditi nove kanale komunikacije i organizaciju prilagoditi novim vremenima, što neće biti lak zadatak“, naveo je.

On je uveren da je oporavak DS moguć.

Paunović, koji se sa svojom grupom građana „Samo napred“ vratio u DS, rekao je za Danas da postoji ogroman prazan prostor za stranku koja bi okupljala obične građane, a ne elite bilo koje vrste, sa ciljem oslobađanja i modernizacije Srbije.

„Potrebno je pripremiti se za borbu, bez iluzija da će protivnik napustiti pozicije pritisnut od stranaca ili zbog nekog neočekivanog događaja koji će preokrenuti stvari“, ocenio je Paunović.

Paunović je u proleće 2020. godine napustio DS „u prijateljskom razlazu“, kako bi učestvovao na lokalnim izborima u Paraćinu, gde je u više mandata biran za predsednika opštine.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare