Pobednici na izborima za MZ u Sečnju pristupili Stranci slobode i pravde

Vesti 20. jun 202114:00 24 komentara
ssp sečanj
SSP

Nezavisni kandidati koji su pobedili na izborima za Savete mesnih zajednica u vojvođanskoj Opštini Sečanj održanim 9. maja, pristupili su danas Stranci slobode i pravde (SSP) i osnovali Opštinski odbor te stranke u Sečnju. Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić čestitala je "novim saborcima" i ocenila da širom Srbije, od mesta do mesta gde razgovara sa građanima, "sve vapi za promenama".

„Srbija se budi, sprema se za veliko čišćenje na izborima, na pravim izborima kojih se (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić najviše plaši. Otuda tolika njegova panika i manija, jer on nikada nije pobedio ni na jednim izborima. Na izborima je od kandidata Srpske napredne stranke pobedio jedino Tomislav Nikolić na predsedničkim 2012. godine i posle toga nikada više nismo ni imali zapravo prave izbore“, navela je Tepić u saopštenju.

Predsednik novoosnovanog Opštinskog odbora SSP Sečanj, kojem je pristupila većina pobednika na mesnim izborima, Dragan Marić, ocenio je da je ta opština postala „svetionik u Vojvodini“.

„Sečanj je postao svetionik u Vojvodini, ali i putokaz ostalim slobodomislećim ljudima da se treba boriti za svoje mesto i svaku ulicu, jer kako smo ovde pobedili SNS, tako ćemo i na svim nivoima“, rekao je Marić.