Počela sednica Predsedništva SNS, Vučić nije želeo da govori o ostavci

Vesti 05. maj 202117:37 > 18:38 41 komentara
ALEKSANDAR VUCIC
Tanjug/Strahinja Aćimović

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) počela je nešto malo posle 17 časova ispred sedišta stranke i  prisustvuje joj ceo vrh SNS.

Kako javlja reporter N1, među prvima je stigla ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović, a tu su i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, poslanik Aleksandar Martinović, predsednik stranke Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, koja je stigla među poslednjima.

Povezane vesti

Kao što je i običaj kada se radi o Predsedništvu SNS,  govoriće se o bitnim političkim temama, a svakako jedna od gorućih je i dijalog u vezi sa predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima i uslovima kako bi se ti izbori organizovali na fer i pošten način.

Kako navodi reporter N1, razgovaraće se i o unutarstranačkim izborima, koji bi trebalo da se dogode pre zasedanja Skupštine SNS, koja je već bila zakazana i u decembru i u januaru i martu, ali zbog epidemiološke situacije se nije desilo.

Unutarstranački izbori u SNS će biti raspisani na svim nivoima, a kako je ranije danas rekao Vučić, stranka će se rekonstruisati, tj. podmladiti, ali ni on ni ostali članovi SNS nisu hteli da govore o imenima.

A na pitanje N1 da li će se povući sa čela vrha SNS, kao što je ranije najavio, Vučić nije hteo da odgovori.

Nakon završetka sednice očekuju se izjave za novinare.

Komentari (41)

Vidi sve komentare