Pokret za Leskovac predlaže da plate Karleuši da im – ne peva

Vesti 20. jul 202214:00 > 14:09 82 komentara
Printscreen/ Grand News Tv Grand

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavio je da će 32. Roštiljijadu otvoriti pevačica Jelena Karleuša, čiji nastup će koštati 20.000 evra. Brojni Leskovčani nezadovoljni su izborom izvođača, ali i cenom nastupa, a Pokret za Leskovac najavljuje da će pokrenuti inicijativu da zajedno sa građanima prikupe ceo honorar i ponude joj - da ne peva u Leskovcu.

Iz Pokreta za Leskovac, koji je nastao od članova koji su napustili Dveri, ističu i da Roštiljijada mora izgledati drugačije, kvalitetnije i kulturnije u svim segmentima pa i u odabiru izvođača. Zbog toga su rešili da zajedno sa građanima prikupe 20.000 evra, ponude ih Karleuši i tako spreče njen nastup 22. avgusta na otvaranju festivala roštilja, objavile su Južne vesti.

„Pokrećemo akciju pronalaženja 20.000 Leskovčana koji su spremni da daju po jedan, dva, tri i više evra (do visine zvaničnog honorara za nastup, pa i više, ako je potrebno) kako bi sakupili dovoljno sredstava za honorar koji ćemo dotičnoj Divi ponuditi kako ne bi pevala u centru našeg grada“, navodi se u saopštenju ovog pokreta.

Dodaju i da će sav prikupljeni novac, ukoliko ga Karleuša odbije, u dogovoru sa Leskovčanima zajedno uplatiti u humanitarne svrhe.

Prošlogodišnju Roštiljijadu otvorila je Svetlana Ceca Ražnatović, a Leskovčani su tada takođe pokrenuli peticiju da se novac preusmeri za lečenje dece.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare