Pokret za preokret: Đukanovićev poziv na kontraprotest ne sluti na dobro

Vesti 25. jul 202217:25 6 komentara
TANJUG/NENAD MIHAJLOVIC

Pokret za preokret osudio je poziv funkcionera SNS Vladimira Đukanovića na kontraprotest u Novom Sadu, na istom mestu i u vreme gde će se u četvrtak održati protest protiv gradnje "Novog Sada na vodi", gradske vlasti i nasilja Žandarmerije nad građanima na nedevnim demonstracijama.

Povezane vesti:

Đukanovićev poziv „da se toj bandi stane na put“ ne sluti na dobro zato što bi nezadovoljstvo građana usled uništavanja Novog Sada i slanja batinaša na njih, moglo da ima kobne posledice, za koje će biti odgovoran Vladimir Đukanović i gradska vlast u Novom Sadu, ocenjuje u saopštenju Pokret za preokret.

Navodi se da je „još opasnije“ što taj poziv šalje predsednik Odbora za pravosuđe, državnu upravu i samoupravu i advokat po struci.

„Tražimo da se hitno opozove poziv na kontraprotest, a od policije tražimo, ukoliko se to ne desi, da kontraprotest zabrani“, navodi Pokret za preokret.

Kako je ocenjeno, opravdani protest koji se organizuje povodom nasilja nad građanima od strane privatnog obezbeđenja i Žandarmerije ne sme da bude povod za novo nasilje pristalica Miloša Vučevića.

„Očito je da je Vladimir Đukanović dobio još jedan zadatak, kao onaj da brani Predraga Koluviju. To sigurno nije individualni čin već stranačko-mafijaški zadatak da se odbrani ‘Novi Sad na vodi’, koji bi trebalo da donese ogroman profit kompanijama bliskim SNS na štetu Novosađana“, zaključuje u saopštenju Pokret za preokret.

Komentari (6)

Vidi sve komentare