Popović: U Gradskoj čistoći pretovarani šleperi paketa SNS za kupovinu glasova

Vesti 25. maj 202411:52 0 komentara
N1

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica Mila Popović izjavila je da su u direkciji Gradske čistoće pretovarani šleperi paketa Srpske napredne stranke (SNS) za kupovinu glasova, koji su viljuškarima prenošeni u slużbena vozila i odvoženi do štandova i kancelarija SNS po celom Beogradu.

„Ostalo je samo još osam dana do zakazane krađe i ne da nisu prestali sa korišćenjem javnih preduzeća i resursa shodno preporukama ODIHR, već su to pojačali i po ceo dan se Gradska čistoća bavi presipanjem paketa kojima SNS nudi lažna obećanja Beograđanima“, navela je Popović u pisanoj izjavi, preneo je SSP.

Popović je istakla da „nikada više posle ove vlasti nijedna politička partija neće smeti da koristi javne šlepere za kupovinu glasova“.

„Stranka slobode i pravde ne pristaje na kompromis i zamenu za nekoliko odborničkih mesta sa priznanjem krađe izbora samo da bi nastavili da nam uništavaju Beograd. Beograd će pobediti kada uslovi budu takvi da izbori mogu da se održe i i tada će da se oslobodi“, kazala je Popović.

Pročitajte još:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!