Poslanica SNS preti tužbom: Master joj je zanimanje, a ne obrazovanje

Vesti 05. avg 202222:43 > 23:11246 komentara
N1

Poslanica Srpske napredne stranke Staša Stojanović najavila je na društvenim mrežama tužbu protiv televizije N1 zbog, kako je navela, članka u kojem piše da je slagala kada je reč o njenom obrazovanju. Portal N1 je ranije danas preneo saopštenje Demokratske stranke u kojem se traži da Stojanović vrati mandat jer se na izbornoj listi predstavila kao master inženjer, što je viši stepen stručne spreme od one koju ima.

Pročitajte još:

Staša Stojanović u objavi na Tviteru navodi da nije ni tvrdila da je „master“ po obrazovnom nivou, već da joj je „master“ zanimanje.

„N1 je danas stavio članak koji su svi preneli, a u njemu stoji da sam potvrdila da sam slagala ?! Podsetiću ljude da sam u odeljku zanimanje stavila Master inventivnog menadžmenta, a ne obrazovanje! Obrazovanje mi je diplomirani inženjer menadžmenta!!! Zanimanje I obrazovanje nisu isto! Sledi tužba!“, napisala je Stojanović na Tviteru.

Resorni odbor za obrazovanje Demokratske stranke (DS) zatražio je od Staše Stojanović da vrati mandat i u saopštenju naveo da je Stojanović obmanula birače tako što se na izbornoj listi lažno predstavljala kao master inženjer.

Komentari

Vaš komentar