Poslanik SNS ponovo targetirao N1 i Novu S kao „generatore nasilja“

Vesti 01. jun 202313:49 17 komentara
Screenshot

Poslanik Srpske napredne stranke Đorđe Todorović rekao je da su televizije N1 i Nova S generatori nasilja i sugerisao da je blokada televizije N1 zapravo odgovor na blokadu RTS-a i proteste protiv nasilja.

„Kada vas N1 i Nova S organizuju da blokirate Gazelu, odlično to činite, ali kad se Gazela pojavi pred njihovom kućom onda je vriska, piska, čupanje za kosu“, rekao je Todorović u skupštini Srbije.

Opozicija je takođe, kako kaže, sklona nasilju.

„Kada blokirate RTS, kada uplašite one novinarčiće na RTS-uonda je logično da će da obave intervju sa opozicijom, pre svega sa Marinikom Tepić i Miroslavom Aleksićem, a da Vladimira Orlića seku na svakih 10 sekundi. Što ih više plašite to vam više prostora daju“ rekao je poslanik SNS.

Izvor: RTS

Opoziciiji je poručio da želi bez izbora da dođe na vlast, ali da nisu dovoljno sposobni da se sami organizuju,već ih kontroliše N1 i Nova S koje su kako je rekao „generatori nasilja“.

Za vreme govora Todorovića, Orlić je izrekao opomenu poslaniku Aleksandru Jovanoviću Ćuti zbog dobacivanja.

Šef skupštinskih naprednjaka tražio je da Orlić dodatno reaguje jer je Jovanović „u dobacivanju psovao boga“, što je za Milenka Jovanova „odvratno i neprihvatljivo“.

„Nikakve psovke ne želimo u sali ni da se psuje bog ni bilo ko drugi, ali kome da izreknem bilo šta kad je Jovanović pobegao“, rekao je Orlić.

U nastavku su se nizali poslanici SNS koji su kroz ukazivanje na povredu poslovnika vređali kolege iz opozicije nazivajući ih alkoholičarima i „Šolakovom pešadijom“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare