Oglasila se porodica dečaka koji je ubio 10 osoba u „Ribnikaru“

Vesti 25. maj 202315:58 164 komentara
Tanjug/ Miloš Milivojević

Porodica dečaka K.K, koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio 10 osoba, a ranio još pet, nakon više od 20 dana, uputila je saučešće svim porodicama žrtava.

„Tog 3. maja zavladala je večna tišina u kojoj nemi od neizlečivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim detetom i za Draganom koji je decu sa toliko ljubavi pazio. Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj porodici zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Večno u tuzi“, navela je porodica, a prenela advokatska kancelarija koja ih zastupa.

Podsetimo, njihov sin K.K, trinaestogodišnji učenik sedmog razreda, iz vatrenog oružja je 3. maja ujutro, u školi, usmrtio osmoro đaka i školskog čuvara, i ranio šest osoba. Jedna od ranjenih devojčica je 15. maja podlegla povredama u bolnici.

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek izjavio je ranije danas da će jedan dečak koji je teško ranjen tada, a nalazi se na Institutu za majku i dete sa ozbiljnim povredama vrata i kičme, lečenje najverovatnije nastaviti u Čikagu.

Majka dečaka je saslušana u Višem javnom tužilaštvu, dok je otac u pritvoru.

Povezano:

Komentari (164)

Vidi sve komentare