Poslednje poruke koje je Ana Volš poslala svojoj majci

Vesti 20. jan 202322:007 komentara
Ana Volš, ubistvo, nestanak, ubijena srpkinja u Americi
Izvor: Instagram/ Ana Walshe

Milanka Ljubičić (69), majka Ane Volš (39), rođene Beograđanke kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohasetu u Masačusetsu, u ekskluzivnoj ispovesti za list Nova otkriva da joj se ćerka samo nekoliko dana pre nestanka žalila da ima probleme sa suprugom Brajanom (46) oko dece. Ipak, i pored činjenice da je Brajan optužen za ubistvo njene ćerke, Milanka se i dalje nada da je Ana živa i da njen zet nije počinio gnusni zločin.

Po prvi put od nestanka ćerke, ali i saopštavanja vesti da je njen zet optužen za ubistvo Ane, Milanka govori o svemu što je prethodilo nestanku. Navodi da su joj sumnjive poruke koje joj je ćerka slala samo nekoliko dana pre nestanka u kojima je zahtevala da odmah dođe u Vašington, piše Nova.rs.

POVEZANE VESTI:

„Ćao mama, je l bi mogla sutra da dođeš za Vašington?“, glasila je poruka koju je Ana poslala majci 25. decembra.

„Kako to misliš i zašto mi to sada kažeš? Trebalo je koji dan ranije reći“, odgovorila je Milanka, na šta joj je Ana poslala sledeću poruku: „Brajan i ja se ne slažemo“.

Milanka je upitala ćerku oko čega, na šta joj je ona odgovorila: „Dece“.

U pomenutoj prepisci, Ana je zahtevala da joj majka dođe tih dana u Vašington.

Nova.rs

„Sutra. Pliz. Na dva meseca“, napisala je Ana majci.

Ana i Milanka su se potom dogovarale oko termina i leta, da bi Ana ipak otkazala majci dolazak rekavši: „Možda neće trebati da dolaziš. Pravimo planove verovatno za februar“.

Sledeći put Ana je kontaktirala majku uoči Nove godine u 23.59 sati, ali i posle ponoći, tačnije u 00.47, ali se Milanka nije javila. U danima Aninog nestanka, Milanka ćerki šalje potresne poruke.

„Ana, gde si sine? Nije mi dobro, što mi se ne javiš na poruku?“, neke su od poruka.

Opširnije čitajte na Nova.rs.

Komentari

Vaš komentar