Potpuno demolirani toaleti na Adi Ciganliji namenjeni osobama sa invaliditetom

Vesti 04. maj 202215:35 > 15:49 24 komentara
N1

Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda saopštio je da je ujutro 1. maja grupa neidentifikovanih vandala potpuno uništila dva toaleta u objektu namenjenom osobama sa invaliditetom na Adi Ciganliji.

I pored tabli na kojima je obaveštenje da je objekat namenjen osobama sa invaliditetom, sedmorica vandala su obila vrata i uništila dva toaleta „u tolikoj meri da su iza njih ostali samo zidovi sa pločicama na kojima su iscrtani grafiti“, naveo je Savez.

Osim toga vrata su obijena i polomljena, sto za stoni tenis koji je bio unutra je uništen, a oluci za kišnicu polomljeni, pa Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda procenjuje da je načinjena potpuna šteta.

„Šokirani smo činjenicom da postoje osobe koje mogu ovako vandalski da unište nečije vlasništvo i da i dalje hodaju ulicama našeg grada bez ikakve kazne, a osobe sa invaliditetom koji su sa velikim iščekivanjem čekali prvo lepo vreme da izađu napolje i počnu svoje druženje na Adi sada samo razočarano posmatraju kako je neko uništio njihovu oazu“, saopštio je Savez.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare