Potresno svedočenje: Babica mi je na porođaju rekla „ugušila se dabogda“

Vesti 27. jul 202212:46154 komentara
dragana pandurevic jovovic n1
N1

Nakon što je objavila potresno svedočenje o tome šta joj se desilo tokom porođaja, urednica portala Zadovoljna Dragana Pandurević Jovović ispričala je detalje gostujući u Novom danu.

Kako kaže, njeno iskustvo u porodilištu je bilo jedno od onih „koje ti ostavi traumu tako da razmišljaš da li ponovo da se osmeliš na taj korak“.

Kako navodi, ona konkretno je imala problem sa babicom.

„Kako je odmicao porođaj ona je bila sve gora i gora. Na moj komentar, posle devet sati na stolu, da sam umorna i da mi je teško jer sam najveći deo bila bez epidurala, ona je prokomentarisala da sam razmažena kao i sve današnje mame što su razmažene. Ona se porađala 18 sati pa joj ništa nije bilo i nije se žalila. I vrhunac svega toga je bio kada su se dešavali naponi, u kojima ja nisam uspevala da se porodim“, priča Pandurević Jovović.

Kako navodi, u tom trenutku se već dosta ljudi okupilo oko nje.

„Doktor naleže na moje grudi i stomak da pokuša da izgura bebu. Ja u tom trenutku izgovaram rečenicu ‘gušim se’. A ona mi kaže ‘ma ugušila se dabogda’. To je momenat…i sada kad izgovorim ne mogu da verujem da mi se desilo“, govori Pandurević Jovović.

Njeno detaljno svedočenje objavljeno je na portalu Zadovoljna.

Komentari

Vaš komentar