Predsednici beogradskih opština jednom mesečno na sastanku kod Šapića

Vesti 13. jul 202214:55 > 17:04 4 komentara
Beoinfo

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić održao je sastanak sa predsednicima gradskih opština kako bi se definisali budući pravci saradnje i ubrzalo rešavanje problema. Šapić je rekao da je to nova praksa i da će ubuduće takvi sastanci biti redovni, a održavaće se jednom mesečno, preneo je Beoinfo.

Prema njegovim rečima, u međuvremenu će koordinaciju svih aktivnosti obavljati pomoćnici gradonačelnika, koji će biti u stalnoj komunikaciji sa predsednicima beogradskih opština.

„Ovaj novi jedinstveni sistem komunikacije uspostavićemo i na nivou gradskih sekretarijata i komunalnih preduzeća, kako bi saradnju podigli na viši nivo i ubrzali dogovor oko realizacije svih pitanja od značaja za građane“, kazao je Šapić i dodao da će na taj način grad Beograd sa gradskim opštinama dati svoj doprinos jedinstvenoj politici koju predsednik Aleksandar Vučić vodi na teritoriji cele Republike.

Šapić je naglasio da će jedan od prioriteta kojim će se baviti u narednom periodu biti upravo ravnomeran razvoj grada, te da će uraditi sve da građani Beograda iz bilo kog dela grada imaju iste uslove za život.

„Građane prigradskih opština najviše interesuje rešavanje problema sa kojima se svakodnevno suočavaju, poput asfaltiranja, izgradnje kanalizacione i vodovodne mreže i dobrog javnog prevoza“, istakao je Šapić i napomenuo da je tu i izgradnja vrtića, obnova škola, ali i bezbednost đaka, kao i izgradnja igrališta i prostora za rekreaciju.

Komentari (4)

Vidi sve komentare