Preminula žena koja je pala sa sedmog sprata zgrade Ministarstva odbrane

Vesti 31. mar 202321:02 27 komentara
Ministarstvo odbrane Birčaninova 5
Printskrin: Google.maps

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je pripadnica jedinice za održavanje S.S (59) koja je danas prilikom obavljanja svojih radnih dužnosti doživela nesreću padom sa sedmog sprata zgrade u Birčaninovoj ulici, podlegla povredama.

Uprkos izuzetnom zalaganju i posvećenosti lekara Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije, život naše koleginice, nije sačuvan, navode iz Ministarstva.

Podsetimo, S.S je prilikom radova na redovnom higijenskom održavanju zgrade Ministarstva odbrane u Birčaninovoj broj 5, jutros oko 10 časova, pala kroz prozor sa sedmog sprata na plato u nivou prvog sprata.

Ekipa Hitne pomoći odmah je prevezla teško povređenu radnicu u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije, a direktor Urgentnog centra Marko Ercegovac rekao je za N1 da je žena dovezena u teškom stanju.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputili su večeras telegrame saučešća porodici pokojne S.S.

S.S. je, kako navode iz Ministarstva odbrane, rođena 25. marta 1964. godine u Sjenici, a na službi u Vojsci Srbije bila je od 3. februara 1988. godine.

Komentari (27)

Vidi sve komentare