Pretio policajcu u Sjenici da će mu „zapaliti kuću i pobiti porodicu“

Vesti 19. jul 202210:434 komentara
N1 (ilustracija, arhiva)

Policajac iz Sjenice je verbalno napadnut u policijskoj stanici kada mu je S.E, od ranije poznat policiji, pretio da će mu "zapaliti kuću, pobiti porodicu i baciti bombu", izjavio je predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović.

Prema njegovim rečima, policajac M.R. je, pre incidenta, tokom redovne patrole u večernjim satima, primetio osumnjičenog S.E. kako u vidno alkoholisanom stanju ulazi u automobil, saopštio je Policijski sindikat Srbije.

Kada je video policajca da se zaustavlja u policijskom vozilu, S.E. je odustao od upravljanja vozilom, pa je prijatelj sa kojim je bio seo na mesto vozača.

Posle toga, osumnjičeni je pratio policijski auto i ablendovao, zbog čega je policajac otišao u stanicu u Sjenici kako bi prijavio slučaj, gde je zatekao osumnjičenog S.E. sa još dvojicom prijatelja.

Osumnjičeni je tada verbalno napao policajca, što je koleginica iz dežurne službe zabeležila telefonom, a postoje i snimci sa nadzornih kamera.

Eskalaciju je sprečio dolazak Interventne patrole. Napadač je priveden i određeno mu je zadržavanje od 48 sati, posle čega je pušten da se brani sa slobode.

Komentari

Vaš komentar