VIDEO „Narodne patrole“ napale čoveka, terale reportera N1, povređen i poslanik

Vesti 03. jun 202320:23 > 20:55 66 komentara

Pripadnici "Narodnih patrola" napali su jednog čoveka na protestu "Srbija protiv nasilja" i terali reportera N1 koji izveštava sa događaja. U incidentu je povređen i poslanik DS Miodrag Gavrilović.

Najpre je jednog čoveka pojurila grupa ispred Skupštine Srbije, a maskirani mladić udario ga je predmetom preko lica.

Nakon toga je jedan od desničara terao reportera N1 koji je izveštavao tokom incidenta.

Redari na protestu su rekli da je napadnutog stranca odvela policija i da je dobio nekoliko šamara. Kako je jedan redar rekao, čovek je bio u alkoholisanom stanju i provocirao je i izazivao napadače.

Narodni poslanik Demokratske stranke Miodrag Gavrilović našao se u metežu i pokušao da zaštiti čoveka.

„Jedan od njih se zaleteo kroz njihovu masu i glavom me udario, pokušao sam da se malo izmaknem ali nisam uspeo“, rekao je Gavrilović.

Zadobio je lakšu povredu – masnicu ispod oka. Kaže da je policija u civilu reagovala relativno brzo i da će sa kolegama iz DS i pravnim timom razmisliti da li će podnositi prijavu.

Prema rečima reportera N1, situacija se nakon incidenta smirila.

Među napadačima na čoveka sa protesta su, kako je rekao reporter N1, članovi Narodnih patrola Damnjan Knežević i Ilija Vuksanović, koji su tokom prethodnih protesta napali i lidera Kreni-promeni Sava Manojlovića i jednu devojku.

Oni su se nakon toga vratili do žardinjera ispred Skupštine. Nose transparente koji su povezani sa Vladimirom Putinom i slovo Z.

N1
N1
N1
N1
N1

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare