Privedena dva policajca zbog pomaganja Belivukovoj grupi nakon hapšenja

Vesti 08. feb 202120:34 > 21:1017 komentara
hapšenje, policija, privođenje, pritvor
Shutterstock

Pripadnici MUP-a su po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, odredili zadržavanje do 48 sati pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova P.L. i B.V. zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, saopštila je policija.

Povezane vesti

„Postoje osnovi sumnje da su P.L. i B.V. 4. februara ove godine prilikom pretresa stana i drugih prostorija u sklopu akcije hapšenja osumnjičenih da su članovi organizovane kriminalne grupe koju su predvodili V.B. i M.M., svesno i voljno površno pretresli jedan stan kako ne bi pronašli predmete krivičnog dela“, stoji u saopštenju MUP-a.

Naknadnim pretresom, kako stoji u saopštenju, policija je u tom stanu pronašla pištolj, a osumnjičeni se terete i da nisu oduzeli novac koji je pronađen u stanu prilikom pretresa, iako je bio predmet krivičnog dela i naveden u naredbi o pretresanju.

„Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal“, dodaje se u saopštenju.

Komentari

Vaš komentar