Projektili Vojske Srbije padali u blizini sela, stoke i čobana na Pešteru

Vesti 25. jun 202120:16 > 26. jun 2021 11:1954 komentara
pešter krater
Elvir D.

U nedelju će se na pešterskoj visoravni održati vojna vežba "Munjeviti udar" ovih dana traju poslednje pripreme za vežbu. Kako prenosi Nova.rs, tokom jučerašnjeg dana zabeleženo je i par zalutalih projektila u mestu Buđevo.

Elvir iz mesta Buđevo za Nova.rs kaže da su u jučerašnjem danu zalutala tri projektila u područjima u kojima se nalaze pašnjaci i koja nisu obeležena kao zaštićena zona.

POVEZANE VESTI:

Elvir tvrdi da su dva projektila pala nedaleko od sela Buđevo i tvrdi da je je u blizini bilo stoke i čobana koji su se u tim trenucima nalazili samo nekoliko stotina metara od mesta na kojima su pali projektili.

Kako tvrdi Elvir, jedan projektil je pao u području sela Boroštica, takođe nedaleko od ljudi koji žive u selu.

„Narod je uplašen, ali nije bas siguran kome bi mogao da se žali“, zaključio je Elvir u svojem obraćanju redakciji Nova.rs.

Još nekoliko meštana mesta Ugao, potvrdilo je da je tokom jučerašnjeg dana jedan projektil pao pored puta Doliće-Ugao u mestu zvano Šehidi, oni kažu da je projektil pao pored puta ali na sreću nije eksplodirao i vojska je ubrzo nakon toga sklonila projektil, niko od meštana nije hteo zvanično da priča za Nova.rs, ali su potvrdili ove informacije.

Komentari

Vaš komentar