Pronađeno telo Zorana Uskokovića na ulici u Beogradu, ubijen sa više metaka

Vesti 30. jan 202108:16 > 11:0052 komentara
uviđaj, Borska ulica
N1

Jutros je u Borskoj ulici na Kanarevom Brdu pronađeno telo Zorana Uskokovića (22). Kako saznajemo, žrtva je još sinoć ubijena sa više metaka, a telo su u jutarnjim satima pronašli radnici obližnje prodavnice i pozvali policiju.

Kako saznaje N1, sve ukazuje na to da je ubistvo Uskokovića bilo planirano, te da je likvidiran u klasičnoj kriminalnoj sačekuši.

Prema prvim pokušajima rekonstrukcije događaja, Uskoković je parkirao auto iza jedne prodavnice, kada je izašao iz vozila, ubica koji ga je čekao u zasedi ispalio je nekoliko metaka iz pištolja.

uviđaj, Borska ulica
N1

Policija je obavila uviđaj, a motiv zločina još nije poznat.

Podsetimo, ubijeni Zoran Uskoković je sin Zorana Uskokovića Skoleta, koji se od 15. januara 2000, kada su u „Interkontinentalu“ ubijeni Željko Ražnatović Arkan, Milenko Mandić i Dragan Garić, pominjao kao jedan od organizatora trostruke likvidacije. Skoleta su ubili pripadnici zemunskog klana u aprilu 2000. godine.

Podsetimo, u poslednjih deset dana u Beogradu se dogodilo nekoliko pucnjava – u Resavskoj ulici ranjena je jedna osoba, zatim ranjen je muškarac u Zemunu i izbačen iz auta ispred kuće. U Čuburskom parku u Beogradu, pre nekoliko dana, došlo je do pucnjave u kojoj su povređena dvojica mladića. Takođe,  bačena je eksplozivna naprava na jedan kafić na Dorćolu.

Komentari

Vaš komentar