Prvanović: O izveštaju Nadzornog odbora za izbornu kampanju glasati na sednici, a ne mejlom

Vesti 02. feb 202416:30 3 komentara
slobodan prvanović
N1

Član Nardornog odbora Skupštine Srbije za izbornu kampanju Slobodan Prvanović je ocenio da bi morala da bude zakazana sednica Odbora na kojoj bi se raspravljalo i glasalo o drugoj verziji predloga izveštaja o radu tog odbora, a ne da glasanje bude mejlom.

„Glasanje o izveštaju mora da se sprovede na sednici i nedopustivo je da se obavi putem mejla. Da se ne bi desilo da dođemo u situaciju da neko može da pomisli da neko želi da izbegne još jednu sednicu Odbora, insistiram da se zakaže sednica na kojoj ćemo diskutovati o izveštaju i o njemu glasati“, naveo je Prvanović u saopštenju.

Naveo je da bi na toj sednici Odbor bio dužan da se izjasni i o njegovom predlogu da se izbori održani 17. decembra okarakterišu kao „potpuno neregularni“, ali izrazio sumnju da će se to dogoditi.

Prvanović je naveo da je u tekstu predloga izveštaja i dalje neistina da je predstavnicima medijima bilo omogućeno da prisustvuju sednicama Narzornog odbora i ukazao da to nije bilo dozvoljeno novinarkama N1 i lista „Danas“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare