Prvi broj nedeljnika „Radar“: Tvrdo prizemljenje Mitrovića i Petrovića, milioni za ćutanje Radoičića

Vesti 13. mar 202418:41 51 komentara

Prvi broj nedeljnika "Radar", novog političkog nedeljnika United media, od sutra je na kioscima.

Udarne teme premijernog izdanja su poslovanje i prizemljenje avio kompanija vlasnika „Pinka“ Željka Mitrovića i kuma Aleksandra Vučića Nikole Petrovića, kako je Milan Radoičić, jedan od lidera Srpske liste i osumnjičeni za oružani sukob u Banjskoj, od države dobio milione za svoju firmu koja je pod sankcijama SAD, ali i analiza ekonomskog značaja predstojećih beogradskih izbora.

Novinari i urednici „Radara“ u prvom broju bavili su se i analizom rada srpskog pravosuđa, „građanskim ratom“ koji je pratio izbor za srpskog predstavnika na „Evroviziji“, predstojećim izborima u Rusiji, „tajnom“ srpskog BDP.

Za „Radar“ u prvom broju pišu i govore: policajka Katarina Petrović, vladika Grigorije, profesor Oliver Tošković, režiser Goran Marković, direktor „Crte“ Raša Nedeljkov, reditelj Zdravko Šotra…

Kako je ranije najavljeno, novi politički nedeljnik United media „Radar“ će biti u rukama hrabrog tima novinara koji su dokazali da su imuni na naredbe, nagodbe i kontrolu, za koje nema nedodirljivih tema i ličnosti.

Ništa ne neće moći da prođe ispod radara, a novi nedeljnik će biti hrabar u izboru tema, precizan u posmatranju i analizi, oštar i pravedan u kritici.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare