PSG: Zašto se Šapić bavi Titom dok točkovi raspalih autobusa ubijaju ljude po ulici

Vesti 03. apr 202413:12 6 komentara
N1

Pokret slobodnih građana saopštio je da predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavama o preseljenju Kuće cveća pokušava da "zatrpa" temu smene glavne građevinske inspektorke Nataše Ivanović Jokanović.

„Kad god Aleksandar Šapić napravi haos u upravi grada, on se u dobrom radikalskom maniru okrene identitetskim pitanjima“, rekao je predsednik beogradskog odbora PSG Stefan Simić u pisanoj izjavi.

Pročitajte još

„Razumemo da Šapić, kao bivši demokrata, mora da se dokaže da je veći radikal od radikala, ali je čak i njihov rodonačelnik, a sada koalicioni partner Vojislav Šešelj, davno odustao od ovakvih projekata“, naglasio je Simić.

Prema njegovoj oceni, „Kuća cveća i Muzej istorije Jugoslavije su značajni za istoriju i kulturu Beograda i neće se dozvoljavati njihovo iseljavanje“.

„Zahtevamo da se Aleksandar Šapić i Sekretarijat za inspekcijske poslove oglase i objasne zašto je smenjena inspektorka Ivanović Jokanović i zašto se na kraju Šapić bavi Titom dok točkovi raspalih autobusa ubijaju ljude po ulici“, poručio je Simić

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare