PUF predstavio „bunga-bunga“ pesmu u Jagodini: Cilj da oslobodimo ljude straha

Vesti 04. maj 202117:18 > 17:19 43 komentara

Pokret ujedinjenih fantoma predstavio je svoju pesmu "Bunga, bunga" na Skveru omladine u Jagodini, a za N1 kažu da im je osnovni cilj „da oslobodimo ljude straha“.

Pesma aludira na navodnu umešanost predsednika Skupštine Jagodine Dragana Markovića Palme u podvođenje maloletnica, a njeni autori, Miljan Čičić i Milan Pernat iz PUF-a, kažu da je na društvenim mrežama za svega nekoliko dana imala milion pregleda.

Povezane vesti:

Na trgu u Jagodini više desetina građana bilo je prisutno tokom promocije pesme – obrade hita „Mile voli disko“ u kojoj se pominju Palma i bivši čelnik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji.

„Ja moram da kažem da smo iznenađeni odzivom ljudi, mislili smo da ćemo na trgu biti samo nas dvojica pošto je strah ušao ljudima u kosti“, rekao je Čičić.

Na pitanje da li su očekivali da se pojave pristalice Markovića, Pernat kaže da nisu, jer smatra da „drugoj strani“ nije u interesu da još više privuče pažnju na ovu temu.

„Oni žele da zatrpaju sve loše stvari koje su do sada činili… i oni su na jedan inteligentan način, puštajući niz vodu Dragana Markovića Palmu, sklonili sa sebe sve priče koje su kružile oko njih“, rekao je on, pominjući afere Krušik i Jovanjica, kao i smrt Vladimira Cvijana.

Dodaje da se „fantomi“ nadaju „da će doći momenat kad će tužilaštvo početi da radi svoj posao i da će sve te afere biti rešene“.

Pernat je najavio da u roku od 10 dana PUF planira da krene na turneju od grada do grada.

„Idemo da širimo pozitivnu energiju, utičemo na svest i kažemo šta hoćemo da uradimo kad padne ova vlast“, rekao je on.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare