Pušten na slobodu vozač koji je kamionom usmrtio dete na Karaburmi

Vesti 10. mar 202315:42 8 komentara
Vesna Lalić/Nova.rs

M. K. (44), koji je kamionom usmrtio dete na Karaburmi u Beogradu, saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu posle čega mu je ukinut pritvor.

Pročitajte još:

M.K. je krivičnom prijavom stavljeno na teret da je 8. marta u ulici Vuka Vrčevića u Beogradu kamionom udario devojčicu, posle čega je V.K. preminula.

„Osumnjičeni M.K. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu. Imajući u vidu da je isti neosuđuvan, pri čemu nikada nije ni prekršajno kažnjavan, kao i da ima uredno prebivalište, nisu postojali zakonski razlozi za predlaganje pritvora, zbog čega je doneto rešenje kojim mu se ukida zadržavanje“, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

Utvrđeno je da vozač kamiona u trenutku nesreće nije bio pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, niti je koristio telefon.

Danijela K., majka devojčice koja je poginula na Karaburmi, ispričala da je dete kobnog trenutka krenulo ka baki, a da ju je za ruku držao brat.

„Uhvatila je starijeg brata za ruku i krenuli su ka babi. U jednom momentu otrgla se i tada sam čula udarac. Izašla sam i videla svoje dete mrtvo“, ispričala je majka za portal nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare