Putevi Srbije: Prohodni autoputevi i svi državni putevi prvog i drugog reda

Vesti 04. apr 202313:32 2 komentara
TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da su, i pored snežnih padavina u većem delu zemlje, prohodni za saobraćaj autoputevi, svi državni putevi prvog i drugog reda, kao i prilazi graničnim prelazima i planinskim centrima.

POVEZANE VESTI:

Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara u planinskim predelima na Zlatiboru, Tari, Kopaoniku, Zlataru, Goliji, Pešterskoj visoravni i Divčibarama, dok je na području Iriškog venca, Valjeva i Kruševca na snazi zabranja kretanja za šlepere.

Iz Puteva Srbije su naveli da su na terenu sva raspoloživa mehanizacija i ekipe putara, kao i da imaju dovoljne količine soli, kamenog agregata i rizle. Apelovali su na vozače da ne kreću na put bez obavezne zimske opreme, i da zbog loših vremenskih uslova budu posebno oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na snazi je zabrana za šlepere preko Iriškog venca, na teritoriji Valjeva i Kruševca.

U većem delu Srbije od noćas pada sneg a više sela ostalo je bez struje zbog kvarova na elektromreži. U Beogradu je jutros povređena devojčica kada je na nju i njenu drugaricu pod pritiskom snega, pala grana sa drveta.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare