Putnici: Pokvario se voz na pruzi Beograd-Bar, satima smo stajali u mestu

Vesti 28. jul 202210:44 > 12:3338 komentara
voz
Čitalac N1

Brzi voz na relaciji Beograd-Bar koji je stajao kod Kolašina, krenuo je oko 10.45, saznaje Nova.rs. Voz je u prethodno stajao u mestu više od tri sata i to na jednom mostu između dva tunela.

Kao uzrok, prema rečima konduktera, navedeno je to da na mreži nije bilo napona.

Prema rečima jedne putnice za „Nova.rs“, kada su majstori došli na lice mesta ustanovili su da ima struje.

Putnici su u periodu dok je voz stajao bili očajni, jer nisu mogli da dođu do informacija, iako su se obraćali Železničkim stanicama u Sutomoru, Podgoricu i Kolašinu.

„Krenuli smo noćas iz Požege u 23 sata i 50 minuta. Kasnio je i tada. Dugo smo čekali na granici. Sada smo šest kilometara od Kolašina, ovo je bruka“, rekla je ranije za Nova.rs Aleksandra Majstorović iz Čačka.

Prema njenim rečima potom su stajali pred tunelom, na zelenom mostu.

„Prvo su nam rekli da nema struje, ali kada su došli majstori ustanovili su da ima. Mašinovođe se prave lude, spavaju i odmaraju. Zvali smo Železničke stanice u Sutomoru, Podgoricu i Kolašinu. U Kolašinu je bio toliko neljubazan čovek kada sam pitala koliko ćemo još sati da čekamo smejao se. Bez ikakve informacije smo, ovo je užas“, rekal je Majstorović za „Nova.rs“ napominjući da je zvala taksi, ali su im rekli da nema šanse da se dovezu do njih.

Komentari

Vaš komentar