Radno vreme tokom praznika, gradski prevoz u Beogradu po subotnjem režimu

Vesti 11. nov 202207:35 3 komentara
Trzni centri, tržni centar, kafići, kafić, popuštanje mera
N1

Danas se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu pa će pojedine ustanove i objekti imati izmenjeno radno vreme, dok će neko raditi uobičajeno. Na svim gradskim, prigradskim i lokalnim linijama, biće primenjen red vožnje koji važi subotom. Tržni centri, supermarketi i pijace radiće uobičajeno. Za praznik će raditi i 61 pošta.

Sekretarijat za javni prevoz Beograda saopštio je da će gradski prevoz saobraćati po subotnjem redu vožnje. Vozila na minibus ekspres linijama neće saobraćati, osim na liniji A1 (Trg Slavija – Aerodrom „Nikola Tesla“), na kojoj će biti primenjen red vožnje za radni dan, navedeno je u saopštenju.

Svi lanci supermarketa u prestonici uglavnom će raditi po uobičajenom radnom vremenu, dok će tržni centri biti otvoreni i radiće od 10 do 22 časa.

Sve pijace koje se nalaze u sistemu JKP „Beogradske pijace“ radiće uobičajeno.

Zelene pijace i pijaca cveća „Krnjača“ radiće od šest do 19 časova, pijaca „Palilula“ od sedam do 21, dok će OTC Novi Beograd raditi od osam do 16.

Garaže i parking prostori koji se nalaze u okviru pijaca, takođe će raditi po ustaljenom radnom vremenu.

Apoteke koje inače rade od 00 do 24 časa, otvorene su i tokom praznika.

Na državni praznik radiće dežurne pošte u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i u svim većim gradovima, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Kako je saopštila pres služba Pošte Srbije, na Dan primirja radiće ukupno 61 pošta u Srbiji.

U Beogradu, Glavna pošta u Takovskoj 2 i pošta na aerodromu Nikola Tesla, rade uobičajeno, non-stop. Takođe će, kako je navedeno u saopštenju, raditi i druge dežurne pošte i pošte u tržnim centrima.

U Kragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, dežuraće pošte u tržnim centrima.

Radiće i pošte u „Univereksport“ objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru.

Dežuraju i pošte u Boru, Valjevu, Jagodini, Kikindi, Kraljevu, Novom Pazaru, Kruševcu, Leskovcu i Nišu, kao i u Pančevu, Požarevcu, Smederevu, Užicu, Prijepolju, Čačku, Ivanjici i na Zlatiboru.

Pošte na graničnim i administrativnim prelazima, radiće neizmenjeno 24 sata sedam dana u nedelji, navedeno je u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare