Rakić se iz Nemanjine obratio Radoičićevom sinu

Vesti 02. apr 202312:36 53 komentara

Predsednik Srpske liste Goran Rakić je poručio da je potpredsednik njegove stranke Milan Radoičić „častan, hrabar, veliki čovek“, odgovarajući na optužbe iz Prištine da uhapšeni za paljenje automobila ima veze s Radoičićem. 

Pročitajte još:

„Znate kako, ja ne znam zašta sve tog čoveka nisu optužili! Optužuju ga za sve i svašta. Verovatno će ga optužiti zašto je u Beogradu sunčano vreme, a dole možda oblačno“, kazao je Rakić, govoreći o Milanu Radoičiću.

Podsetivši na to da „dole živi njegova porodica“, opisao je težinu tog života dok slušaju o svom ocu kao kriminalcu, prenosi Kossev.

„Njegova deca i samo oni znaju kako je kada čuju na vestima ili pročitaju negde u nekim novinama kako nazivaju njegovog oca. Mogao bih da razumem da njegov stariji sin može da shvati to, koji ide u srednju skolu, ali najmlađi sin to ne bi razumeo i sa ovog mesta poručujem malom Petru da ne sluša laži iz Prištine. Da je njegov otac častan čovek, hrabar čovek, veliki Srbin i da bude ponosan na svog oca koji brani Srbe i srpski narod“, poručio je Rakić iz Beograda, gde je održao konferenciju za štampu.

Za manje od nedelju dana, izgorelo je 10 automobila u privatnom vlasništvu u sve četiri opštine na Severu Kosova. Većina ih je registrovana na RKS tablice. Kosovska policija je u subotu u Zubinom Potoku uhapsila M.B.

U pitanju je, prethodno je ukazao kosovski ministar unutrašnjih poslova, pripadnik Civilne zaštite koju je okarakterisao kao „kriminalnu strukturu“. Rakić je danas istakao da Civilna zaštita više ne postoji.

Rakić je na konferenciji za medije ponovio da će Srpska lista pozvati na opšti ustanak ukoliko se ne pusti optuženi za paljenje automobila na severu Kosova. Istakao je da to nije usmereno protiv albanskog naroda, već protiv represije koju sprovodi Aljbin Kurti.

Komentari (53)

Vidi sve komentare