Rašković Ivić: Patriotizam Srpske liste trajao ravno deset dana

Vesti 17. nov 202213:531 komentar
srpska lista
Izvor: N1/arhiva

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je da polaganje zakletve i ponovni povratak poslanika Srpske liste u Skupštinu Kosova govori da je njihov "patriotizam trajao ravno deset dana".

Povezane vesti

„To je izrugivanje svima koji su čista srca i s dubokim uverenjem izašli iz institucija samoproglašenog Kosova. Narugali su se sudijama, tužiocima, policajcima, carinicima, administrativnim radnicima i celom srpskom narodu koji im je dao podršku. Ovo je očigledna prevara i velika, sramotna predstava“, rekla je Sanda Rašković Ivić.

Kako prenosi Narodna stranka, Rašković Ivić dodala je da je juče „konačno održana sednica“ Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju, na kojoj su članovi odbora iz vladajuće koalicije dali podršku Srbima na Kosovu i Metohiji i njihovim izabranim predstavnicima.

„Opozicioni poslanici u odboru su podržali srpski narod, ali su odbili da podrže njihove izabrane predstavnike. A kakvi su ti predstavnici najbolje se videlo danas, kada su u kosovskoj skupštini polagali zakletvu“, rekla je Rašković Ivić.

Komentari

Vaš komentar