SSP: Vuk Drašković je 5. oktobra bio na suprotnoj strani

Vesti 07. okt 202208:37 23 komentara
SSP stranka slobode i pravde logo
N1

Stranka slobode i pravde (SSP) je ocenila u saopštenju da je lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković 5. oktobra bio na suprotnoj strani, "na strani Slobodana Miloševića".

„Zato ne čudi njegova jučerašnja ocena da je pobeda demokraske opozicije na izborima 2000. godine i odbrana izborne volje građana ‘organizovana od strane KGB-a, Udbe, JSO, Zemunskog klana i mafijaša'“, naveo je SSP.

Povezana vest

U saopštenju se kaže da je Drašković 5. oktobar „dočekao na čuvenoj vlasti u Beogradu zajedno sa Socijalističkom partijom Srbije, a samostalnim izlaskom na izbore i kandidovanjem sopstvenog predsedničkog kandidata – koji je zapravo bio protivkandidat kandidatu Demokratske opozicije Srbije – svesno ili nesvesno učestvovao u pokušaju političkog spašavanja Slobodana Miloševića. Srećom, nije uspeo“.

„Drašković se odavno politički sunovratio, a njegove današnje ocene o 5. oktobru su njegov moralni sunovrat i uvreda za sve građane koji su se čitavu deceniju ‘90-ih godina borili za demokratsku, slobodnu i proevropsku Srbiju“, zaključuje SSP u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare