Ružić: Pobeda na predsedničkim izborima 2017. sa SNS putokaz za uspeh

Vesti 01. sep 202114:58 16 komentara
Branko Ružić
N1

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio da je pobeda u prvom krugu sa prethodnih predsedničkih izbora zajedničkog kandidata sa Srpskom naprednom strankom (SNS) "putokaz za uspeh" i za nastup na takvim izborima predviđenim za narednu godinu.

„Svakako da ćemo opredeljivati taj model prema intreresu države. Mislim da su dobar putokaz za uspeh i pobedu u prvom krugu predsednički izbori od pre skoro pet godina kada je zajednički kandidat pobedio u prvom krugu“, rekao je Ružić, nakon obilaska Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“.

On je rekao da će predsednik SPS i predsednik parlamenta Ivica Dačić i predsednik SNS i države Aleksandar Vučić razmatrati na sastanku, mada nije precizirao termin, „najfunkcionalniji, najbolji mogući model za „Srbiju, njene građane, za dalji progres i prosperitet, nastupa na predstojećim izborima“.

Na predsedničkim izborima 2017. godine SPS je podržao Vučića, kao zajedničkog kandidata.

Funkcionerka SPS-a Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će socijalisti nastaviti saradnju sa SNS bez obzira da li će na predstojeće izbore izaći sami ili u koaliciji s tom strankom.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare