Sandra Božić o govoru Vladete Jankovića: Klasična zloupotreba

Vesti 05. avg 202209:22 > 20:23 86 komentara
Tanjug/ Rade Prelić

Videli smo kakve su namere opozicije u Skupštini kada je predsedavajući konstitutivne sednice parlamenta Vladeta Janković održao politički govor, na šta nije imao pravo, izjavila je potpredsednica Skupštine Srbije i funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Sandra Božić i optužila Jankovića za "klasičnu zloupotrebu".

Božić je za TV Prva ocenila da je Jankovićev govor je dokaz kako će parlament raditi u budućem periodu i da joj je zbog toga žao.

Povezana vest

„Na konstitutivnoj sednici, a tokom predsedavanja Jankovića, videla se težnja za zloupotrebu koju opozicija ima, čega god se dotakla, bilo da se radi o budžetu, poverenju građana ili tom vremenu koje im je dato da bi svečano potvrdili mandate i formirali radna tela“, izjavila je ona.

Najavila je da će se, kao potpredsednica parlamenta, truditi da zastupa „interese Skupštine“, odnosno rad, red i disciplinu, mogućnost da svako „u redu i miru“ kaže šta misli, kao i borbu idejama i ideologijama a ne „ono što smo imali prilike da vidimo u ranijim sazivima, kada je opozicija, u nedostatku ideja, reagovala nasiljem“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare