Šapić: Izbori i funkcije nisu motiv za ujedinjenje sa SNS

Vesti 07. maj 202108:08 > 08:11 58 komentara
N1/arhiva

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da će do kraja maja stranka koju vodi i Srpska napredna stranka (SNS) biti deo zajedničke političke organizacije, navodeći da "nikakvi izbori ni bilo koje funkcije nisu motiv" zašto se ujedinjuju.

On je u intervjuu za Politiku rekao da će se u narednih nekoliko dana definisati kada će biti nastavak razgovora.

Povezane vesti

„Siguran sam da ćemo u naredne dve-tri nedelje doći do nekog dogovora i da ćemo već krajem ovog meseca biti deo zajedničke političke organizacije“, naveo je Šapić.

Na pitanje da li će spajanjem SNS i SPAS-a biti rešeno pitanje kandidata za naprednjaka za gradonačelnika Beograda, Šapić je rekao „videćemo“, kao i da „do izbora za Skupštinu grada Beograda ima još 11 meseci“.

„Svakako da najviše znanja, iskustva i rezultata imam iz lokalne politike i svakako da je na današnji dan to oblast u kojoj mogu najviše da doprinesem. Kako se izbori budu približavali, tako će i sve stranke, u skladu sa situacijom i okolnostima, da pripremaju svoje formacije za različite funkcije koje iziskuju izbori ispred nas. Potpuno sam siguran da ćemo imati najbolje i najjače kandidate za svako mesto“, kazao je Šapić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare