Šapić: Moja greška je što sam bio protiv Beograda na vodi

Vesti 01. jun 202110:26178 komentara
N1

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić rekao je da je njegova greška što je bio protiv projekta Beograd na vodi. "Nije strašno reći da ste pogrešili. Ja sam loše procenio priču oko Beograda na vodi. Nisam verovao u Beograd na vodi", kazao je Šapić za televiziju Pink.

On je kazao da nijednog trenutka nije osetio da nije dobrodošao od bilo koga u Srpskoj naprednoj stranci (SNS), u kojoj su od nedavno on i Srpski patriotski savez koji je predvodio, već da je, kako je istakao, sasvim suprotno.

Komentarišući izjavu predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja da mu je izjava da ne bi sarađivao u budućnosti sa zamenikom gradonačelnikom Beograda Goranom Vesićem – prvi gaf, Šapić je kazao da lider radikala ima pravo na svoje mišljenje.

„Ja se dosad nisam savetovao sa Vojislavom Šešeljem šta ću u svom životu raditi… To nije nikakav gaf.. Vojislav Šešelj – nek on malo više brine i sebi i svojoj stranci“, kazao je Šapić.

Govoreći o situaciji s Kosovom, rekao je da je očigledno da se ona zateže i da je potrebno da se postigne nacionalni koncenzus oko tako važnog pitanja.

Komentari

Vaš komentar