Šapić: Nestorović ostaje jedini sa kojim pregovaramo o formiranju gradske vlasti

Vesti 21. feb 202422:11 8 komentara
aleksandar šapić n1
N1

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da Branimir Nestorović ostaje jedini s kim će se pregovarati o pravljenju nove gradske vlasti s listom "Mi - Glas iz naroda".

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da Branimir Nestorović ostaje jedini s kim će se pregovarati o pravljenju nove gradske vlasti s listom „Mi – Glas iz naroda“.

„Mislim da u okviru njihove grupe on ima najveći legitimitet i on će za nas ostati neko s kim ćemo mi razgovarati do kraja, ove druge ljude ja ne znam“, rekao je Šapić na TV Insajder.

Dodao je da je Nestorović govorio u ime čitave te liste i da je najlegitimniji jer je zahvaljujući njemu taj pokret dobio toliki broj glasova.

Do juče je – kazao je – uslov bio da u vladajuću većinu uđe ceo pokret „Mi – Glas iz naroda“, ali da je „to bilo do juče“.

„Nestorović je govorio u ime svih. To što oni sad više njega ne priznaju, mi u to ne ulazimo, za nas ostaje Nestorović, a ako on kaže: ‘Ne!’, idemo na nove izbore“, rekao je Šapić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare