Saslušan muškarac osumnjičen da je iz vazdušne puške pucao u dete

Vesti 27. maj 202415:56 4 komentara
N1

Muškarac osumnjičen da je iz vazdušne puške pucao u dečaka (11) i pogodio ga u Sarajevskoj ulici u Beogradu, saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

„Dežurni javni tužilac Prvog OJT u Beogradu je saslušao osumnjičenog na okolnost krivičnog dela Izazivanje opšte opasnosti iz čl. 278 Krivičnog zakonika koji je izjavio da ne želi da iznosi odbranu. Nakon toga Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticajem svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti delo krivično delo koje mu je stavljeno na teret“, saopšteno je iz tužilaštva.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Savski venac, uhapsili su tokom vikenda M. M. (66) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je tokom vikenda, oko 19.15 časova, u Sarajevskoj ulici, pucajući iz vazdušne puške pogodio u butinu jedanaestogodišnjeg dečaka koji se nalazio u obližnjem parku.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare