Saslušan napadač koji je ubo skalpelom u vrat bivšu vanbračnu suprugu u Ada molu

Vesti 01. jan 202317:27 3 komentara
Nova.rs / Vesna Lalić

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu je saslušan Milan T. (58) iz Zemuna zbog sumnje da je 30. decembra u alkoholisanom stanju skalpelom pokušao da ubije bivšu vanbračnu suprugu D.P. u tržnom centru Ada mol, sapšteno je iz ove institucije.

Kako se navodi, osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio u kratkom vremenskom periodu.

„Milanu T. se na teret mu se stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju“, stoji u saopštenju.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, Milan T. je 30. decembra oko 18 časova, na drugom spratu tržnog centra Ada mol, prišao D.P. s leđa i uhvatio je levom rukom za kosu, pa joj je skalpelom, koji je držao u desnoj ruci, zadao jedan ubod u predelu vrata.
Žena je uspela da se odbrani, ali ju je osumnjičeni oborio na pod gde joj je zadao još jedan ubod skalpelom u predelu vrata, nanevši joj posekotinu.

„Dvojica prisutnih građana uspeli su da savladaju Milana T. i zadrže ga do dolaska policije, a D.P. je prevežena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Milan T. je kritičnom prilikom imao u krvi 0,86 promila alkohola“, zaključuje se u sapštenju Višeg javnog tužilaštva.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare