Saslušanje uhapšenih za ubistvo male Danke popodne u tužilaštvu, priveden i brat jednog od njih

Vesti 05. apr 202414:13 69 komentara
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs

Poslednja informacija iz Višeg tužilaštva u Zaječaru je da će dvojica uhapšenih koji su osumnjičeni za ubistvo devojčice Danke Ilić biti saslušani danas popodne, a tužilaštvo će nakon saslušanja informisati javnost, javlja reporterka N1.

Ona je rekla da je do nje prvo stigla i nezvanična, a potom i zvanična informacija da je priveden i brat jednog od osumnjičenih.

Potraga za telom devojčice Danke Ilić i dalje traje. Desna strana puta oji vodi od Banjskog Polja ka Boru, mesto je najintenzivnije potrage.

Na licu mesta su vozila mehanizacije, policajci, vatrogasna služba. Policija kontroliše saobraćaj i ne dozvoljava se prilaz mestima na kojima traje potraga. Tu su i policajci sa psima i vatrogasci spasioci i ceo teren pretražuju već nekoliko puta.

U Birou MUP-a Srbije za saradnju sa medijima rekli su našoj reporterki da se potraga radi na centralnoj lokaciji kod deponije na koju ih je ranije doveo jedan od uhapšenih, ali kažu da ne mogu da se oslone na njihove izjave. „U istrazi su toliko toga priznali, ali ne i lokaciju na kojoj je telo“, objašnjava reporterka N1.

Istrage se, kako je rečeno u MUP, rade na osnovu operativnih informacija iz istrage, ali i na osnovu različitih iskaza uhapšenih koji se stalno menjaju.

Svi detalji o istrazi u BLOGU UŽIVO.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare