Sastanak opozicije u Beogradu, došli Đilas, Tepić, Grbović, Ponoš, Miketić

Vesti 27. jun 202219:42 9 komentara
N1

U prostorije Skupštine slobodne Srbije u Prizrenskoj ulici u Beogradu večeras je došlo nekoliko predstavnika opozicije, na, kako je najavljeno ranije, prvi sastanak posle izbora u aprilu. Ekipa N1 videla je da su na razgovore došli Dragan Đilas i Marinika Tepić iz Stranke slobode i pravde, kandidat na poslednjim predsedničkim izborima Zdravko Ponoš, lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović i Đorđe Miketić, koji je na izborima bio na listi koalicije Moramo.

Novinarima nije ništa rečeno o tome šta su teme sastanka.

Kako je javila reporterka N1, neki od njih su rekli da će se verovatno oglasiti zajedničkim saopštenjem, ali da to zavisi od toga kako će teći sastanak.

Na razgovore su ranije najavili da neće doći predstavnici Narodne stranke, inicijative Ne davimo Beograd i Demokratske stranke.

Kako je javila agencija Beta, na sastanak koji organizuje kopredsednik „Zajedno“ Nebojša Zelenović, pozvani su Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Aleksandar Jovanović Ćuta, Radomir Lazović, Pavle Grbović…

Nisu pozvane stranke desne orijentacije: Dveri, Novi DSS, POKS, Zavetnici, kao ni Socijal-demokratska stranka i Dosta je bilo.

Komentari (9)

Vidi sve komentare